LK Armatur Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Diffusionstät slang

Nyhet

Diffusionstät slang

Flexibel slang för värme- och kylsystem. Vår högkvalitativa flexibla slang är designad för att möta kraven i både värme- och kylsystem. Med en innerslang av butylgummi och en rostfri omflätning erbjuder den öve...

Diffusionstät slang

Artiklar

Detaljerad information

Beskrivning

Flexibel slang för värme- och kylsystem.
Vår högkvalitativa flexibla slang är designad för att möta kraven i både värme- och kylsystem. Med en innerslang av butylgummi och en rostfri omflätning erbjuder den överlägsen hållbarhet och prestanda.

Fördelar och specifikationer:
• Uppfyller DIN 4726: Slangen är tillverkad enligt standarden DIN 4726, vilket förhindrar syrediffusion in i systemet och skyddar mot korrosion och andra syrerelaterade problem.
• Effektivt skydd: Den diffusionstäta konstruktionen minskar risken för korrosion, och försämrad prestanda, vilket säkerställer långvarig och pålitlig drift.

Användningsområde: Perfekt för både värme- och kylsystem, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till olika applikationer.

Kundspecifik tillverkning: Vi erbjuder anpassade lösningar för att möta dina specifika behov. Se våra tillgängliga dimensioner och anslutningar nedan.
Välj vår flexibla slang för att säkerställa en effektiv och problemfri drift av dina värme- och kylsystem.

• Förhindrar syreinträngning: Skyddar mot korrosion i metalliska komponenter i värme- och kylsystem genom att förhindra syre från att tränga igenom slangen.
• Ökar systemets livslängd: Minskad risk för korrosion och avlagringar bidrar till längre livslängd för hela systemet.
• Energibesparingar: Förbättrad systemeffektivitet genom att bibehålla optimal värmeöverföring och minska energiförluster.
• Kompatibilitet med olika system: Kan användas i både värme och kylsystem, vilket ger flexibilitet vid installation och användning.
• Kostnadseffektiv: Minskade underhålls- och reparationskostnader på grund av minskad korrosion och längre systemlivslängd.
• Överensstämmelse med internationella standarder: Uppfyller de strikta kraven i DIN 4726-standarden, vilket säkerställer hög kvalitet och pålitlighet.

Teknisk data

Arbetstemperatur: Min. -20 / Max. 90 °C
Max. arbetstryck: DN8-DN25: 10 bar,
DN32: 6 bar
Övrigt: Kopplingar: Mässing
Innerslang: Butyl
Omflätning: Rostfritt stål

Applikationer

Kopplingar

Kopplingar

Tekniska diagram

Teknisk data